Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

WC verstopt

WC verstopt Amsterdam?

Werkwijze Loodgieter Amsterdam

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

WC verstopt Amsterdam

WC verstopt Amsterdam? Komt het water terug naar boven met doorspoelen? Of zit de wc al helemaal verstopt? Wij kunnen ons goed voorstellen dat een wc verstopping erg vervelend en onaangenaam kan zijn, vooral wanneer je maar één wc hebt.

Als het water niet goed wegtrekt, dan is het niet verstandig om nog gebruik te maken van het toilet. De kans is groot dat de verstopping vaster komt te zitten of dat je natte voeten krijgt van een overstromende wc.
Ook is het vaak lastig om de blokkade zelf te verhelpen. Bij een hardnekkige verstopping is het nodig om de wc te demonteren, anders is het vrijwel niet mogelijk om de afvoer van de wc goed te ontstoppen.

Is jouw wc verstopt Amsterdam? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Loodgieter in Amsterdam heeft hier veel ervaring mee en helpt je graag. Maak gerust een afspraak en dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe!

WC verstopt Loodgieter in Amsterdam

WC VERSTOPT IN AMSTERDAM? HIER IS HOE JE HET OPLOST

Een verstopte wc is een bijzonder vervelend probleem. Een wc verstopping gaat namelijk vaak gepaard met een indringende urinegeur en daarbij is het mogelijk dat toiletpapier en uitwerpselen in de wc blijven drijven.

Als het water niet of nauwelijks meer wegstroomt, dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen. Waarschijnlijk duurt het niet lang meer voordat de afvoer echt verstopt zit. Hoe langer er gewacht wordt, des te hardnekkiger de blokkade wordt.

Een verstopte wc is dus een probleem dat je snel wilt verhelpen. Maar wat doe je wanneer jouw wc verstopt zit in Amsterdam? Zelf ontstoppen of toch een beroep doen op ons loodgietersbedrijf in Amsterdam? Bel gerust voor een afspraak naar 020 210 26 01.

 

ZELF JE VERSTOPTE WC ONTSTOPPEN

Er zijn mensen in Amsterdam die het niet nodig vinden om een loodgieter in te schakelen wanneer hun wc verstopt zit. Een verstopte wc is toch gemakkelijk te ontstoppen?

Althans, dat is het idee. Het ligt er behoorlijk aan met wat voor een soort verstopping je te maken hebt. Wanneer er slechts een kleine prop wc-papier in de afvoer zit, dan lukt het meestal wel om de verstopping met behulp van een ontstopper te verhelpen.

Maar als het een hardnekkige verstopping betreft, dan is dit helaas niet het geval. Je kan in de eerste instantie zelf proberen de WC te verstoppen. Lukt het niet? Of verstopt de WC daarna snel weer? Schakel dan een van onze loodgieters in via 020 210 26 01.

 

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Wij raden je aan om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Deze middelen hebben een krachtige bijtende werking. Dit tast de afvoerbuizen aan en je kunt, in contact met de huid, een chemische verbranding oplopen. Het is daarom nooit verstandig om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken bij een verstopping.

Er komen ook veel dampen vrij tijdens het gebruik van dergelijke middelen. Deze dampen zijn erg ongezond om in te ademen, je kunt er zelfs luchtwegproblemen van krijgen.

Loodgieter Amsterdam ontstopt regelmatig wc’s die al geprobeerd zijn op te lossen met meerdere soorten ontstoppingsmiddelen. Al die chemicaliën zijn dan voor niets in de wc gegooid en moeten dan ook weer weggespoeld worden. De afbraak van deze chemicaliën is niet goed voor het milieu en de waterzuivering.

Bij een verstopte wc is het aan te raden om eerst te controleren of de blokkade in de sifon zit. Dit is meestal eenvoudig te ontstoppen. Hieronder wordt beschreven hoe je dit kunt doen.

Wil jij liever onze hulp inschakelen voor het ontstoppen van jouw verstopte wc? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 020 210 26 01.

 

DE SIFON ONTSTOPPEN

De sifon zit achter de afvoer van het toilet. Dit is een onderdeel in de vorm van een zwanenhals. Dit dient als stankafsluiter waardoor je normaal gesproken geen vieze rioollucht in huis hebt. Dit kan een ander verhaal zijn met een verstopte wc.

Een wc verstopping wordt vaak veroorzaakt door het doorspoelen van teveel wc papier of iets anders wat eigenlijk niet hoort (babydoekjes, maandverband, tampons, luiers, wc-blokje, etc). De verstopping zit dan vaak vast in de sifon.

De meeste eenvoudige manier om dit op te lossen is door rubberen handschoenen aan te trekken en de blokkade met de hand te verwijderen. Het nogmaals proberen door te spoelen is niet verstandig. Dit kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster en dieper komt te zitten.

Gelukt om de blokkade te verwijderen uit de sifon? Dan raden wij je aan om de laatste resten van de verstopping weg te spoelen door een emmer met warm water te vullen en hier een lepel afwasmiddel bij te doen. Hieronder kun je meer lezen over deze methode.

Niet gelukt om de verstopping met de hand te verwijderen? Dan kun je de blokkade proberen los te maken met een emmer met afwasmiddel of een plopper. Deze methodes worden hieronder toegelicht.

Neem gerust contact op voor een afspraak met Loodgieter Amsterdam als je jouw verstopping liever laat verhelpen door een ervaren vakman. Wij zijn bereikbaar op 020 210 26 01.

 

WC VERSTOPPING VERHELPEN MET AFWASMIDDEL

Dit is een methode die je kunt proberen als je denkt dat de blokkade wat dieper gelegen zit dan de sifon. Afwasmiddel heeft een ontvettende en reinigende werking en zorgt ervoor dat het vuil los komt van de wanden. Hopelijk lukt het om de blokkade van de wanden los te maken zodat dit weggespoeld kan worden.

De wc verstopping verhelpen met afwasmiddel werkt als volgt:
Stap 1: Leg een handdoek rondom de wc voor het opspattende of overlopende water.
Stap 2: Vul een emmer met warm water. Let op! Het water mag niet te heet zijn, anders kun je het porselein van de wc beschadigen of breken.
Stap 3: Doe een eetlepel afwasmiddel in de emmer en roer het goed door elkaar.
Stap 4: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de wc en giet de emmer leeg. De hoogte zorgt voor druk op de blokkade.

Gelukt om de verstopping te verhelpen? Dan is het aan te raden om de afvoer goed door te spoelen met nog een emmer warm water en afwasmiddel.

Niet gelukt? Dan kun je nog proberen of de plopper goed aansluit op de wc. Anders is het verstandig om een ontstoppingsbedrijf te bellen voor het ontstoppen van de wc. De wc zal gedemonteerd moeten worden om de blokkade te verwijderen. Loodgieter Amsterdam helpt je graag! Maak gerust een afspraak via 020 210 26 01.

 

WC ONTSTOPPEN MET EEN PLOPPER

De plopper is een ouderwetse methode om een wc te ontstoppen. Door met de plopper zuigkracht te creëren kan een blokkade worden teruggezogen in de wc. Dit kun je dan vervolgens met de hand verwijderen (nadat je rubberen handschoenen aangedaan hebt).

Het is bij deze methode van belang dat de plopper goed aansluit op de afvoer van de wc. Als de afvoer niet goed omsloten wordt door de rubberen zuignap, dan werkt de plopper niet. Het is daarom altijd aan te raden om de zuignap eerst flexibel te maken door het rubber onder een warme kraan te houden.

De wc ontstoppen met een plopper werkt als volgt:
Stap 1: Maak de rubberen zuignap van de plopper flexibel door het rubber onder de warme kraan te houden.
Stap 2: Plaats de zuignap van de plopper over de afvoer van de wc. Het is dus belangrijk dat de afvoer goed omsloten zit, anders werkt deze methode niet.
Stap 3: Duw de steel zachtjes naar beneden en trek de steel weer omhoog. Hard duwen kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster geduwd wordt. Door de plopper los te trekken kun je zuigkracht creëren.
Stap 4: De beweging in stap 3 moet meerdere keren herhaald worden. Hopelijk lukt het om de blokkade terug te zuigen in de wc. Dit kun je zien aan deeltjes van de verstopping.

Gelukt om de verstopping te verhelpen? Fijn! Dan raden we je aan om een emmer te vullen met warm water en hier een een lepel afwasmiddel bij te doen. Door dit vanaf zo hoog mogelijk in de wc te gieten kun je de laatste resten losmaken en wegspoelen.

Niet gelukt? Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig om zelf te ontstoppen. Wij raden je aan om een vakman in te schakelen via 020 210 26 01.

 

PAS OP MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Een ontstoppingsveer kan niet zomaar in de wc pot geduwd worden. Als je dat doet, dan kom je vrijwel zeker vast te zitten in de afvoer. Daarnaast is de kans groot dat de wc pot beschadigd raakt.

Om een veer te kunnen gebruiken moet de wc pot eerst gedemonteerd worden. Dan kan de veer in de afvoer van de wc geduwd worden om de blokkade af te breken of door de afvoer heen te forceren.

Helaas komt het regelmatig voor dat een wc verstopping erg diep gelegen zit. Dit is dan niet te ontstoppen met een simpele ontstoppingsveer van de bouwmarkt. Dit moet dan ontstopt worden met een professionele veermachine die tientallen meters diep kan.

Voor veel mensen is het demonteren van de wc net iets te veel van het goede. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het ontstoppen van wc’s en helpen je graag. Neem gerust contact op voor een afspraak via 020 210 26 01.

 

WC ONTSTOPPEN MET DE HULP ONZE LOODGIETER

Een hardnekkige wc verstopping is moeilijk om zelf te verhelpen. Voor Loodgieter in Amsterdam is dit gelukkig een fluitje van een cent. Wij zijn zeer ervaren in het verhelpen van verstoppingen en beschikken over speciale apparatuur om het ontstoppen te vergemakkelijken.
Zo zijn onze vakmannen uitgerust met een veermachine die eenvoudig de gehele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een hogedrukmachine die de binnenwanden van de afvoer en het riool helemaal schoon kan spuiten. Deze hogedrukmachine gebruiken wij ook voor reinigingen om de kans op verstoppingen te minimaliseren en een rioollucht in huis te verhelpen.

Er zijn ook klussen waarbij het nodig is om een kijkje te nemen in de afvoer. Dit doen wij met een speciale rioolcamera. Op deze manier kunnen wij de staat van de afvoer beoordelen en is het zeer eenvoudig om te achterhalen wat het probleem is. Daarnaast kan de locatie van het probleem nauwkeurig bepaald worden zodat het doelgericht opgelost kan worden.

Als er iets mis is met de riolering, dan kan Loodgieter Amsterdam dit ook oplossen. Wij hebben veel ervaring met het repareren en vervangen van riolering. Door onze werkzaamheden als ontstoppingsdienst weten wij ook hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen zoveel mogelijk te voorkomen. Hier kun je ons dus gerust voor benaderen.
Wil je dat een vakman van Loodgieter Amsterdam jouw verstopte wc komt ontstoppen? Bel dan gerust naar 020 210 26 01 om de klus te bespreken en een afspraak te maken.

 

VERSTOPTE WC VOORKOMEN

Om wc verstoppingen te voorkomen is het belangrijk dat je de afvoer van de wc in goede staat houdt. Het klinkt logisch om enkel verantwoorde objecten door het toilet te spoelen. Echter blijkt in de praktijk dat sommige mensen vet, etensresten, en ander afval door het toilet spoelen. Dit hoopt zich op in de afvoer waardoor er een verstopping ontstaat.

Gebruik daarnaast niet teveel toiletpapier en spoel geen maandverband, tampons, luiers, of babydoekjes door de wc. Dit kan makkelijk vast blijven zitten in de afvoer waardoor er een blokkade ontstaat. Ook raden wij je aan om op te letten dat het wc-blokje in de wc valt. Dit veroorzaakt ook regelmatig een wc verstopping.

Verstoppingen ontstaan vaak geleidelijk over verloop van tijd. Daarom is het aan te raden om de afvoeren en het riool periodiek te laten controleren en/of reinigen. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en daarnaast wordt de levensduur van leidingen verlengd. Hoe vaak een inspectie uitgevoerd moet worden is afhankelijk van hoe oud de leidingen zijn.

Zit jouw wc in Amsterdam regelmatig verstopt? Dan kan onze loodgieter de afvoer van jouw verstopte wc eenmaal per jaar doorspuiten. Alle aanslag wordt op deze manier weggespoeld, waardoor de kans op een verstopping minimaal is. Bel vandaag met een van onze loodgieters via 020 210 26 01. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Roofer Tamarac, Roofer Wesley Chapel, Roofer Weston, Roofer Delray Beach, Roofer Port Charlotte, Roofer Port Orange, Roofer Palm Harbor, Roofer Wellington, Roofer Sanford, Roofer Jupiter, Roofer North Miami, Roofer Palm Beach Gardens, Roofer St Cloud, Roofer Margate, Roofer Coconut Creek, Roofer Bradenton, Roofer Apopka, Roofer Sarasota, Roofer Westchester, Roofer Bonita Springs, Roofer Miami, Roofer Tampa, Roofer Orlando, Roofer St Petersburg, Roofer Hialeah, Roofer Port St Lucie, Roofer Cape Coral, Roofer Fort Lauderdale, Roofer Pembroke Pines, Roofer Florida, Roofer Hollywood, Roofer Miramar, Roofer Coral Springs, Roofer Lehigh Acres, Roofer Palm Bay, Roofer West Palm Beach, Roofer Clearwater, Roofer Spring Hill, Roofer Brandon, Roofer Lakeland, Roofer Pompano Beach, Roofer Miami Gardens, Roofer Davie, Roofer Boca Raton, Roofer Sunrise, Roofer Deltona, Roofer Plantation, Roofer Deerfield Beach, Roofer Fort Myers, Roofer Melbourne, Roofer Miami Beach, Roofer Largo, Roofer Homestead, Roofer Boynton Beach, Roofer Kissimmee, Roofer The Villages, Roofer Doral, Roofer North Port, Roofer Lauderhill, Roofer Daytona Beach, Loodgieter Gouda, Loodgieter Alphen aan den Rijn, Loodgieter Vlaardingen, Loodgieter Schiedam, Loodgieter Barendrecht, Loodgieter Zwijndrecht, Loodgieter Ridderkerk, Loodgieter Capelle aan den IJssel, Loodgieter Rijswijk, Loodgieter Westland, Loodgieter Waddinxveen, Loodgieter Katwijk, Loodgieter Noordwijk, Loodgieter Lisse, Loodgieter Wassenaar, Loodgieter Hillegom, Loodgieter Gorinchem, Loodgieter Maassluis, Loodgieter Papendrecht, Loodgieter Leidschendam, Loodgieter Berkel en Rodenrijs, Loodgieter Voorburg, Loodgieter Hellevoetsluis, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam, loodgieter.zoekvinden, loodgieter.uwpagina, Loodgieter.Linkkwartier, Loodgieter.beginzo, loodgieter.zoekned, loodgieter.startsleutel, Loodgieter.startplezier, Loodgieter.expertpagina, loodgieter.startze, loodgieter.m4n, loodgieter.jouwpagina, loodgieter.slimmestart, loodgieter.linkjespagina, loodgieter.vinddirect, Loodgieter Huizen, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Spijkenisse, loodgieter.pagina-start, loodgieter.benelinx, Loodgieter.linkplein, Loodgieter.webgidsje, Loodgieter.linkplein, loodgieter.startbewijs, Loodgieter Breda, loodgieter.jouwbegin, loodgieter.beginspot, loodgieter.startbeurs, loodgieter.web-directory, Vodoinstalater Zagreb, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

020 210 26 01

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Amsterdam

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

AMSTERDAM